Deventer

Nieuwsflits november 2021

Beste Groei- en Bloeier,

Activiteiten november en december:

° Lezing Brian Kabbes op maandag 1 november om 20.00 uur in Kulturhus Diepenveen.

De titel van deze lezing luidt ‘Planten die de geschiedenis veranderden’. De spreker gaat in deze lezing in op de relatie tussen planten en mensen zoals die al sinds de prehistorie bestaat.

Ook voor deze lezing dient u zich aan te melden op info(at)deventer.groei.nl; graag erbij vermelden of u lid bent (partners zijn ook lid). Er zijn maximaal 75 plaatsen beschikbaar, is dit maximum bereikt sturen we als reactie op de aanmelding een afwijzing. Er is in het Kulturhus geen corona-check, wordt er met munten gewerkt en worden pauzedrankjes aan tafel bezorgd.

Mocht u na aanmelding verhinderd zijn, ontvangen we daarvan via hetzelfde mailadres ook graag even bericht.

Meer informatie over deze lezing vindt u op onze website www.deventer.groei.nl

 

° Lezing Cor van Gelderen op donderdag 2 december om 20.00 uur in Kulturhus Diepenveen

In deze lezing laat kweker Cor van Gelderen van de Plantentuin Esveld in Boskoop zien dat een siertuin en een tuin vol eetbare planten elkaar niet uitsluiten. Tuingebruik, plantencombinaties, snoei en verzorging dit alles komt aan bod.

 

° Eind november ontvangt u de Nieuwsflits van december, waarin actuele informatie over eventuele veranderde corona-maatregelen is opgenomen.

 

° Kerstworkshop op maandag 20 december om 19.30 uur in de Schalm aan de Dreef in Deventer

Zelf een kerststuk maken onder de professionele begeleiding van Miranda Clappers die dit twee jaar geleden ook al verzorgde. Hebt u er (weer) zin in, kijk dan op onze website www.deventer.groei.nl voor meer informatie en hoe u zich (eventueel met introducee) kunt aanmelden.

 

Graag ontmoeten we u weer bij een van deze activiteiten.

Namens het bestuur,

Cor Koppert