Deventer

EXTRA Nieuwsflits februari 2023

In deze Nieuwsflits ter herinnering:

  • Voorvertoning van de film Onder het Maaiveld - zaterdag 25 februari in de Bibliotheek van Deventer (let op: aanvangstijd gewijzigd)

In de Nieuwsflits die u eerder deze maand kreeg, stond uitgebreide informatie over deze film die elke tuinier eigenlijk gezien moet hebben. Deze is alsnog terug te vinden op onze website www.deventer.groei.nl. Intussen hebben we vanwege een gewijzigde beschikbaarheid van de filmzaal de aanvangstijd moeten vervroegen en is het aanbod nu als volgt:

Als lid van Groei & Bloei/IVN- en KNNV -Deventer krijgt u de kans een voorvertoning van deze spectaculaire film bij te wonen tegen een sterk gereduceerd tarief van €7,50. Deze voorvertoning vindt plaats op zaterdag 25 februari in de Bibliotheek van Deventer, Stromarkt 18. De film begint om 11.00 uur, de zaal is een half uur voor aanvang open.

Het betreft een besloten voorstelling voor leden, maar introducés zijn welkom (max één introducé/gezinslid per lid). Er is nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Aanmelding vooraf is verplicht met gelijktijdige betaling van €7,50 p.p.. De aanmeldperiode loopt van 1 t/m uiterlijk 15 februari. Graag aanmelden via ► AANMELDFORMULIER  en betalen via rekening  NL 62 TRIO 0320242773 t.n.v. KMTP Afd. Deventer o.v.v. ‘Film’.  Aanmeldingen worden pas definitief na betaling. 

Als het aantal aanmeldingen de capaciteit van de filmzaal overschrijdt, dan volgt een tweede vertoning om 12.30 uur in een kleine zaal, maar hiervoor is de capaciteit beperkt. U krijgt ca 20 februari bevestiging van uw aanmelding en wat de definitieve aanvangstijd van uw voorstelling is.

  • Lezing Marieke Nolsen op 22 februari  20.00 uur – Kulturhus Diepenveen

                Marieke neemt ons tijdens haar lezing mee naar haar op ‘Engeland geïnspireerde pluktuin’.

Namens het bestuur,

Cor Koppert