Deventer

Nieuwsflits december 2023

  • Lezing ‘Dromen van het voorjaar’ op 17 januari

Wie inmiddels genoeg heeft van deze donkere en, tot nu toe, natte maanden kan op woensdag 17 januari met Hans van Wieren alvast dromen van het voorjaar. Daarvoor nodigen we je uit in de Hof van Salland in Diepenveen waar Hans om 20.00 uur aan zijn droomreis begint.

 

  • Voor je agenda: de lezing in februari is op donderdag 15 februari (en niet op dinsdag zoals abusievelijk in het boekje is vermeld)
  • Bloemschikken in Deventer en Twello vanaf 24 januari

Zelf een leuk arrangement maken? Doe vaardigheid op bij onze kundige bloemschikdocenten. Voor de bloemschikavonden komend voorjaar zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Het programma staat op onze website www.deventer.groei.nl ; daar vind je ook het aanmeldformulier. Aanmelden per mail kan ook naar Kattelijne Kraak kjmkraak(at)gmail.com of telefonisch voor informatie 06-13602866.

 

  • Tenslotte…

Het bestuur wenst alle lezers van onze Nieuwsflits mooie feestdagen toe, een veilige jaarwisseling en daarna een succesvol tuinjaar!

 

  • Voor lezers die nog geen lid van onze actieve vereniging zijn, word nu lid via onze afdeling en profiteer van een aantrekkelijke korting en in december het welkomstgeschenk als hierbij afgebeeld. Aanmelden kan met het contactformulier op www.deventer.groei.nl.

Afbeelding met container Beschrijving automatisch gegenereerd met gemiddelde betrouwbaarheid

Namens het bestuur,

Cor Koppert