Deventer

Nieuwsflits januari 2024

Allereerst wens ik alle lezers van onze Nieuwsflits een voorspoedig jaar toe, zowel als persoon als ook als tuinier.

Dan onze activiteiten:

  • Lezing ‘Dromen van het voorjaar’ op 17 januari

Wie inmiddels genoeg heeft van deze donkere en, tot voor kort, natte maanden kan op woensdag 17 januari met Hans van Wieren alvast dromen van het voorjaar. Daarvoor nodigen we je uit in de Hof van Salland in Diepenveen waar Hans om 20.00 uur aan zijn droomreis begint.

  • Bloemschikken in Deventer en Twello vanaf 24 januari

Zelf een leuk arrangement maken? Doe vaardigheid op bij onze kundige bloemschikdocenten. Voor de bloemschikavonden komend voorjaar zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Het programma staat op onze website www.deventer.groei.nl ; daar vind je ook het aanmeldformulier. Aanmelden per mail kan ook naar Kattelijne Kraak kjmkraak(at)gmail.com of telefonisch voor informatie 06-13602866.

  • Lezing ’Bijzondere en schaduw minnende planten’ op 15 februari.  

Vragen we ons vaak niet af, wat te doen met een schaduwtuin? Pieter Nijhof, onze spreker, is eigenaar van een kwekerij met vooral bijzondere schaduwplanten en zal ons laten zien hoe we deze kunnen toepassen.

Let wel, deze lezing is op donderdag en niet op dinsdag zoals abusievelijk in het laatste boekje is vermeld. De locatie Diepenveen is wel juist.

  • Voor lezers die nog geen lid van onze actieve vereniging zijn, word nu lid via onze afdeling en profiteer van een aantrekkelijke korting en bij aanmelding via onze afdeling wegens succes ook deze maand de ‘mezen verwenset’ als hierbij afgebeeld. Aanmelden kan met het contactformulier op www.deventer.groei.nl.

Afbeelding met container Beschrijving automatisch gegenereerd met gemiddelde betrouwbaarheid

Namens het bestuur,

Cor Koppert