Deventer

Kerstworkshop 2021 op maandag 20 december

Kerstworkshop Bloemschikken

We zijn zo blij dat het weer mogelijk is! Gezellig met elkaar een mooi kerststuk voor jezelf (of een ander) maken. Dit jaar hebben we gekozen voor een recht opgaand stuk in een pot met mooie groenmaterialen. Er zijn vele materialen aanwezig om het stuk naar eigen idee te versieren zodat het een eigen stuk gaat worden.

Op het moment van schrijven is er nog geen foto voorhanden. Mogelijk kan die in een later stadium nog via een nieuwsflits verstuurd worden. In ieder geval kunnen we ervan uitgaan dat iedereen met een prachtig stuk naar huis zal gaan.

De begeleiding van de workshop is in handen van onze professionele docente Miranda Clappers. U geeft zich toch ook (alleen of met een vriendin/buurvrouw/dochter/..) op?

 

Wanneer         : maandag 20 december 2021

Waar               : Wijkcentrum De Schalm Deventer, Dreef 1

Hoe laat          : 19.30-21.30 uur

Kosten             : € 32,50 inclusief ondergrond, alle groenmaterialen, decoratiemateriaal, koffie/thee en iets lekkers

Aanmelding zo snel mogelijk via het E-FORMULIER < klik op e-formulier. Wilt u uzelf en uw eventuele introducee (die dezelfde prijs betaalt) graag apart aanmelden. Uw aanmelding is definitief na aanmelding en betaling van het bedrag naar, Bankrekening Groei & Bloei Afdeling Deventer: NL 62 TRIO 0320 242 773 tnv Afd. Deventer KMTP  onder vermelding van Kerstworkshop.

 

Graag zelf meenemen:

Allesknipper (of snoeischaar en draadtang)

Schaar

Scherp mesje

Plastic vuilniszak