Deventer

Afdeling APELDOORN

Op 16 februari geeft Wouter van Eck de digitale lezing “Voedselbos Ketelbroek” georganiseerd door Groei & Bloei afdeling Apeldoorn.

Wouter van Eck is eigenaar van voedselbos Ketelbroek in Groesbeek. “Het mooie van een voedselbos is dat alles wat erin groeit iets eetbaars oplevert zonder veel input of arbeid en zonder schade aan de omgeving.” Behalve over dit voedselbos, leert Wouter van Eck ons, hoe wij de principes van het voedselbos in onze tuin of op ons erf toe kunnen passen.

De lezing wordt rechtstreeks digitaal/online gegeven en niet in een zaal zoals we gewend zijn. Gelukkig heeft G & B Apeldoorn dit alternatief waardoor we onze leden ondanks de pandemie een mooie, informatieve en interessante avond kunnen bezorgen. Onderling bijpraten is helaas niet mogelijk, wel kunt u tijdens de digitale lezing vragen stellen aan de spreker middels de chatfunctie. Info volgt nog via een instructiefilmpje, dat vooraf aan de lezing getoond wordt aan de kijkers. U kunt dan gelijk checken of geluid en beeld voor u goed is.

Aanmelden kan vanaf 1 februari tot uiterlijk 16 februari 16.00 op de site van Groei & Bloei Apeldoorn: www.apeldoorn.groei.nl  Op de openingspagina staat een link naar de lezing. Op deze pagina staat eerst een stuk over de ALV van de afdeling Apeldoorn en daaronder staat de beschrijving van de lezing. Daar onderop staat ook de link naar het aanmeldformulier Na aanmelding krijgt u een email met de link naar de lezing die u op de betreffende avond vanaf 19.30 uur kunt gebruiken om bij de lezing te komen De lezing zelf begint om 20.00 uur en zal na een pauze om 21.00 uur rond 22.00 uur afgelopen zijn.