Deventer

Dagexcursie vrijdag 2 augustus Gelderland/Utrecht

Een dooddoener: de tijd vliegt. Het ene moment staan we voor een hele drukke excursiezomer  met, in één week, een dagje Brabant en een bezoek aan de Groei & Bloei dag in Appeltern, na enkele weken gevolgd door drie dagen Duitsland om op 2 augustus het seizoen alweer af te sluiten met enkele mooie adressen in Gelderland/Utrecht.

Op deze dag rijden we eerst naar Leusden om daar de tuinen Groot Sandbrink en ►Hubertushof te bezoeken. Twee grote tuinen waarbij de eerste het best is te omschrijven als landschappelijk, terwijl bij de tweede het karakter vooral wordt bepaald door de zichtlijnen. In beide tuinen krijgen we veel borders te zien. De derde tuin is ►Villa Sprezzatura in Nijmegen. De reiscommissie heeft deze tuin ook ‘voorgekeken’ en was onder de indruk van de vele zeldzame heesters, het prachtige ontwerp van de tuin en de combinatie huis en tuin. Omdat we altijd sympathie voelen voor kleine ambachtelijke kwekerijen sluiten we de dag ditmaal af bij ►Kwekerij Hof te Dieren in Dieren, een sfeervolle locatie, niet alleen om plantjes te scoren maar ook voor het gezellige hapje/drankje.

De mooie prijs voor deze dag is € 40,00 voor leden en hun partner/introducee. We vertrekken om 8.00 uur vanaf het Postillion Hotel in Deventer.

Voor de deelnemers van de afdeling  Apeldoorn stoppen we om plm. 8.20 uur bij de Carpoolplaats Apeldoorn-Agrifirm

De inschrijving voor deze dag start op maandag 1 juli