Deventer

Tuinavond op de Prunushof in Wilp

Het was nog spannend of het droog zou worden op woensdag 12 juni ’19. Het regende flink. Gelukkig werd het tegen het einde van de middag droog en konden we de opbouw doen voor een tuinavond in de tuin van Jan en Anny Bos.

De koffie was gezet, bier en wijn stonden koud. Al voor half 8 kwamen de eerste bezoekers door de poort. Het kwartet ‘Yezz! That’sSwing’ o.l.v. Lex Lubbers zette in.

Naast de Groei&Bloei kraam werden er planten verkocht door de familie Bos, het zaai en stekteam van Ton Blokvoort deelde uit en er was een ‘planten- geuren- raad ‘wedstrijd. Daarnaast natuurlijk die prachtige en enorme tuin. De veelheid en verscheidenheid aan rozen, bijzondere (tropische) kuipplanten en mooie plantencombinaties langst de paden. Overal waren gezellige zitjes tot in de rozentuin aan toe, waar de muzikanten hun hele rozenrepertoire lieten horen. De lange zomeravond eindigde met een glas wijn en de muziek werd steeds enthousiaster.

Kortom een geslaagde avond die we afsloten met nog een laatste nummer en het overhandigen van een cadeau als dank aan de familie Bos. Bent u niet in de gelegenheid geweest om te komen, dan raden wij u aan om volgend seizoen een kijkje te gaan nemen aan de Voordersteeg, de tuin zal dan vast ook weer open dagen organiseren.