Groentips & Groeninfo

Interviews met de regionale tuinexperts van afdeling Deventer e.o.

Het aanleggen en onderhouden van een tuin is een vak apart. Er zijn veel boeken over geschreven. Ons eigen maandblad is het beste tuinmagazine in Nederland. Bijzonder informatief en ook onderhoudend. Verder is er niet voor niets veel belangstelling voor programma's als "Rob's grote tuinverbouwing" en "Eigen Huis & Tuin". Met als een absolute must voor de echte liefhebber de Engelse  topper "Garner's world" van de BBC. Maar voor je specifieke vragen met betrekking tot je tuin kan je toch het beste terecht bij de echte vakmensen.

Zie de linkerkolom voor de interviews met "onze" regionale tuinexperts. Zodat je weet wat ze je te bieden hebben. En dat is veel. Je kan advies op maat krijgen, maar ook om advies vragen voor de verzorging van een plant. Of antwoord op de vraag waarom een bepaalde struik het niet goed doet.

Het bestuur van de vereniging Groei & Bloei afdeling Deventer stelt de steun van onze adverteerders  - "onze" regionale tuinexperts - bijzonder op prijs. Mede daardoor is het mogelijk om onze leden veel activiteiten aan te bieden en ons “groene” boekje vier maal per jaar in een oplage van 500 stuks te laten verschijnen.

Daarom zijn we begonnen om in elk boekje een redactioneel artikel aan één van onze adverteerders te wijden en we kunnen nu al stellen, dat dat hele onderhoudende en interessante verhalen heeft opgeleverd. Je kunt ze hier nog eens rustig nalezen.

Volkstuin:125 mm regen
Kerk in de tuin -  no. 815 week 37 2017