Verwilderen: meer plezier met minder werk, lezing door Romke van de Kaa.

Whisley Gardens Surrey UK

“Planten zijn net mensen,je hebt staanders en kruipers, leuners en steuners. De één kan de ander niet uitstaan, sommige groeien alleen hier, andere weer daar…Missers horen bij tuinieren“, aldus de website van Romke.

De spreker heeft een enorme ervaring met tuinieren, o.a.  in Ierland en Engeland. Hij heeft in Whisley Gardens gewerkt en was op Great Dixter hoofdtuinier.

Na terugkeer in Nederland begon hij met Piet Oudolf een kwekerij. Later werd hij eigenaar en bewoner van Landgoed Hof te Dieren, met o.a. ook een kwekerij. Hij schreef diverse boeken en publiceert tot op de dag van vandaag  in veel kranten en tijdschriften.

Hij wordt een eigenzinnig kweker en tuinier genoemd: het belooft een spannende avond te worden!

De lezing wordt gegeven op 22 oktober  in de Hof van Salland, Dorpsstraat 30, in Diepenveen

Aanvang: 20.00 uur, zaal open 19.30 uur.

Great Dixter Northiam Rye East Sussex UK
klik ^^ om naar de agenda te gaan.
klik op de advertentie om naar de website van Kwekerij Het Nieuwe Veld te gaan

MALVACEAE