Activiteiten & Actueel

Op woensdagavond 12 juni 2019 organiseert Groei& Bloei Deventer in het kader van de Opens external link in new windowNationale tuinweek een zomeravondevenement met het thema ‘De levende tuin’. Deze avond zal plaatsvinden in de tuin van de familie Bos aan de Voordersteeg 26 in Wilp, van 19.30 uur tot 22.30 uur.

De openstelling van deze tuin is nieuw in onze omgeving en wij vinden het ook het perfecte decor voor een -hopelijk zwoele- zomeravond in de tuin, waar alle zintuigen geprikkeld zullen worden. Uiteraard is er veel moois voor de ogen en de neus door de prachtige groei en bloei. De eigenaren met zeer veel verstand van planten verzorgen de rondleiding. Ook voor de oren (muziek in de tuin), de smaak (voor koffie en thee wordt gezorgd en er is de mogelijkheid om een drankje te bestellen) is er veel te beleven. We zijn nog volop bezig met het nadenken over het programma, aanvulling met sprekers en stands bijvoorbeeld. Mocht u ideeën hebben hierover en/of wilt u meehelpen bij de organisatie, neem dan contact op met Kattelijne Kraak, bestuurslid van G&B, e-mail kjmkraak(at)upcmail.nl.

We hopen u te zien de 12e bij ‘de Prunushof’. Nog even een praktische tip, er is parkeergelegenheid, maar niet teveel, dus denk erover na om met de fiets de IJssel over te steken vanuit Deventer, het is dan nog maar zo’n 3 kilometer. 

meer
Nationale Tuinweek 2019. Klik op het logo om de website te bezoeken
24
May
Natuurlijk zaaien: Aquilegia ‘Nora Barlow’
23
May
Bericht uit Singapore