Open Tuinen route in het kader van NT

Open Tuinen fiets- en autoroute 2019

Op 15 juni weer op de fiets!

In het kader van de Opens external link in new windownationale open tuin week wordt er ook dit jaar weer een Open tuinen fietsroute georganiseerd.. Dit jaar vindt deze plaats op zaterdag 15 juni.

De route loopt langs Colmschate (oost) en het dorp Bathmen.

Er is ook een aangepaste route voor hen die met de auto de tuinen willen bezoeken.

Het thema dit jaar is:’De Levende Tuin.’

In diverse tuinen proberen de eigenaars door hun keuze voor planten en bomen, hun gebruik van allerlei materialen, dat leven te stimuleren en te beschermen. U zult verrast worden door de creativiteit! Ook is er in diverse  tuinen kunst te bewonderen.

Er zijn dit jaar twee startpunten: ‘t Hof van Colmschate, aan de Holterweg 104, en de Brink in Bathmen. Tussen half 10 en 11 uur kunt u daar het routeboekje ophalen.. De kosten zijn €4,- voor leden en € 5, -voor niet-leden. We zouden het fijn vinden als iedereen zoveel mogelijk met gepast geld betaalt!

Nationale Tuinweek 2019. Klik op het logo om de website te bezoeken
Natuurlijk zaaien: Aquilegia ‘Nora Barlow’