Ruilbeurs voorjaar 2017

De Ruilbeurs, voorjaar 2019

Het voorjaar 2018 was zeer koud. De plantjes kwamen laat boven de grond en dat was te merken tijdens onze ruilbeurs. Traditioneel hielden we die op de tweede zaterdag in april. Dat was altijd al aan de vroege kant, maar dit voorjaar duidelijk veel te vroeg. De aanvoer was te beperkt en daarom heeft het bestuur besloten om de beurs op zaterdag 4 mei te houden. Onze tuinen zijn dan al veel verder in ontwikkeling, hebben al het nodige onderhoud gehad en laten meer planten zien die hoognodig verjongd/gedeeld moeten worden. We vertrouwen er op dat deze latere datum positieve gevolgen heeft voor de hoeveelheid groen die van eigenaar gaat wisselen. Kom wel op tijd: voordat om exact 10.30 uur het startschot klinkt, kunt u eerst rustig kijken wat er allemaal is uitgestald, een lekkere gratis kop koffie drinken en met deze en gene gezellig bijkletsen.

Ton Blokvoort.

klik ^^ om naar de agenda te gaan.
klik op de advertentie om naar de website van Kwekerij Het Nieuwe Veld te gaan

LENTEBODEN