Gardenista is een zeer groot tuinevenement dat van 15 tot en met 19 mei op het landgoed van kasteel Ophemert (in Ophemert) georganiseerd wordt.

De leiding van het organisatieteam is in handen van Frits Hoogers, voor velen bekend als Flora Frits. Deze man paart een geweldig organisatievermogen aan heel veel creativiteit, een bijzondere combinatie. Er worden maar liefst 200 exposanten verwacht, waaronder natuurlijk onze topkwekers. Bloemschik liefhebbers  zullen optimaal aan hun trekken komen en vergeet ook niet de bijzondere modeltuinen. Voor meer informatie zie de site van Opens external link in new windowGardenista. Het fundament onder het welslagen van dit evenement zal door bezoek van leden van Groei & Bloei gelegd worden. Hieronder  ongetwijfeld ook veel leden uit onze eigen afdeling. Om die reden heeft ons bestuur besloten om op vrijdag 17 mei een excursie naar dit evenement te organiseren. We hebben een planning gemaakt die inhoudt dat we ’s ochtends om 8.00 uur bij het Postillon Hotel vertrekken en na aankomst in Ophemert gedurende vijf uren ons hart kunnen ophalen aan alles wat we daar te zien krijgen. Catering is volop aanwezig. Voordat we aan het einde van de middag huiswaarts keren, brengen we nog een bezoek aan de nabijgelegen éénjarigen kwekerij van Dicky Schipper Opens external link in new windowkwekerijschipper.nl in Maurik. Voor het mooie bedrag van € 25,00, inclusief entree Gardenista,  bent u weer een hele dag lekker ‘onder de pannen’. Ditzelfde bedrag geldt ook voor uw partner of één introducé. Als de genoemde datum niet schikt, dan kunt u zich ook bij de afdeling Zutphen of Apeldoorn aanmelden, die respectievelijk op donderdag 16 of zaterdag 18 mei reizen.

Opgave is mogelijk vanaf 15 februari via het Opens internal link in current windowe-formulier

Na opgave en betaling ontvangt u uiterlijk 15 april een mailbericht met daarin de bevestiging van uw deelname.

Voor nadere informatie is ondergetekende bereikbaar op 06 – 21 91 11 20.

Ton Blokvoort

Lees HIER ook de uitgebreide informatie (+update) van dit bijzondere evenement.

klik op de foto om hem te vergroten.
Zaaien 2019
zomertijd