Activiteiten & Actueel

Onze excursies 2019

* Op vrijdag 17 mei brengen we een bezoek aan een groot en nieuw tuinevenement, genaamd Gardenista, lees HIER het artikel over Gardenista. Info over deze excursie vindt u HIER

* Onze tweede dagexcursie staat gepland voor einde juli/ begin augustus. We hopen dan een bezoek te brengen aan Friesland.Info volgt t.z.t.

* Met onze meerdaagse reis is de reiscommissie langdurig druk geweest. We hebben een reis naar Engeland (Shropshire) onderzocht, maar door het hoge prijsniveau hebben we dat niet aangedurfd. Een alternatief was een vijfdaagse reis naar de Cote d’Azur. Hiervoor moesten we tenminste meteen 50 vliegtuigstoelen boeken. D.m.v. een enquêteformulier kwamen we aan een potentiële deelname van 31 personen: helaas te weinig voor realisatie van dit plan.

Er komt nu een driedaagse reis naar Zeeland. Deze provincie mag dan in Nederland liggen, het is veel te ver weg voor een dagexcursie, maar dus wel prima geschikt voor een meerdaagse reis. Het gaat om vrijdag 28, zaterdag 29 en zondag 30 juni. Alle informatie over deze reis en het aanmeldformulier staan uiterlijk 1 maart op deze site.

We gaan alle leden van wie we een mailadres hebben al eerder actief informeren (benaderen) d.m.v. een nieuwsbrief. Als u onze nieuwsbrieven nog niet ontvangt, maar wel interesse hebt in deze reis, aarzel dan niet maar stuur even een mailtje naar Ria  Hiddink, groeienbloei.ria@live.nl.  In deze mail alleen uw naam vermelden is voldoende. We hopen en vertrouwen weer op voldoende en enthousiaste deelname.

Namens de reiscommissie,

Ton Blokvoort

meer
klik op de foto om hem te vergroten.
25
Mar
Actie tegel eruit en plant erin Intratuin BEEMSTER
22
Mar
Beloond voor wachten op de zon