Bloemschiklessen afdeling Deventer

Met ingang van het najaar 2018 hebben we helaas een van onze bloemschikgroepen moeten laten vervallen. De twee gevorderden groepen zijn nu samengevoegd en hebben les op een, voor bloemschikken, nieuwe locatie, te weten in Gebouw Irene in Twello. Op de woensdagavond is de beginnersgroep van start gegaan in De Schalm in Deventer. Deze groep krijgt les van een zeer ervaren nieuwe docente.

Het teruglopen van het aantal cursisten doet ons toch wel veel zeer. Ondanks vele pogingen dit wat aan te laten trekken, onder andere door de snuffelles door Frits Hoogers, is dat dus niet gelukt. We kunnen er de vinger niet geheel opleggen wat hiervan de oorzaak is. Wilt u ons laten weten of u bepaalde wensen heeft op dit gebied, bijvoorbeeld of u graag deel zou nemen als er een groep overdag gestart zou worden? Of als de lessen op een andere manier ingericht zouden worden, meer als workshops? Wij horen graag van u zodat wij op uw wensen in kunnen spelen!

Begin 2019 zal Frits nogmaals een snuffelles geven, wij hopen op veel deelname. Wilt u ook in uw eigen kringetje eens informeren, bijvoorbeeld op de sportclub, bij buurvrouwen of vriendinnen? Want het is echt heel leuk samen iets moois te maken en daar een paar weken plezier van te hebben!

Uw reacties graag naar groeienbloei.erica(at)live.nl.

Klik op de advertentie om de website van Paul Hafkamp te bezoeken.
klik op de advertentie om de website van Flierman te bezoeken

Westlandse buitenplaatsen van weleer
De kracht van kruiden - Blik op de tuin no. 879