NAJAARSRUILBEURS

Op dit moment van schrijven, onder ‘barre’ weersomstandigheden, lijkt het heel onwerkelijk om al iets te schrijven over onze najaarsruilbeurs op zaterdag 13 oktober. Noteer deze datum alvast in uw agenda. Vergeleken met het voorjaar is de aanvoer in de herfst altijd beter. Vooral tijdens de laatste versie in april jl. was dit duidelijk merkbaar. Er was te weinig aanbod om iedereen tevreden te stellen. De oorzaak was waarschijnlijk het late en koude voorjaar. Reden voor het bestuur om te onderzoeken of het niet beter is om de voorjaarsruilbeurs naar de maand mei te verplaatsen. Dan beginnen de borders zich lekker te ontwikkelen en is het voor iedereen makkelijker om overtollige planten te selecteren. In verband met diverse feestdagen is het in mei wel wat moeilijker om een geschikte zaterdag te vinden. We houden u vanzelfsprekend op de hoogte. De komende beurs is als vanouds bij Frank Beijer, aanvang 10.30 uur. Kom vooral op tijd want in het eerste half uur vinden de meeste ‘transacties’ plaats. En voor de nieuwe bezoekers: het is altijd gezellig druk, er is gratis koffie en ook als u zelf niets hebt aan te bieden, bent u van harte welkom.

klik ^^ om naar de agenda te gaan.
klik op de advertentie om naar de website van Kwekerij Het Nieuwe Veld te gaan

Bunga Raya - Blik op de Tuin no. 863