Maak kennis met bloemschikken en doe mee met een snuffelles!

Nu ook bloemschikken in Twello

Om kennis te maken met de bloemschiklessen van Groei & Bloei afd. Deventer, kunt u zich inschrijven voor een zogenaamde snuffelles. Er worden twee lessen gegeven: één in buurtcentrum De Schalm, Dreef 1 in Deventer, op woensdagavond 29 augustus en één in gebouw Irene in Twello op woensdagavond 12 september (19.30-21.30 uur), door Frits Hoogers. Frits is een zeer bedreven bloemstylist die zijn enthousiasme zeker weet over te dragen op anderen. In mei van dit jaar liet hij in zijn spectaculaire show Rauw in de Deventer Schouwburg zien dat bloemschikken grenst aan kunst. Tijdens deze snuffelles kunt u eens ervaren hoe onze lessen zijn zonder gelijk in te schrijven voor een volledige cursus. Aan de hand van een thema en uitleg (per mail vooraf) gaat u bedenken wat u wilt maken en verzorgt daarvoor zelf de materialen. Tijdens de les gaat u het idee uitwerken onder de deskundige leiding van Frits. De stukken worden vervolgens nabesproken in de groep. Hopelijk smaakt dat naar meer en meldt u zich aan voor onze reguliere cursus. Voor de snuffelles kunt u zich opgeven via de website van Groei en Bloei. Wij vragen een bijdrage van € 7,50 als tegemoetkoming voor de zaalhuur.

U kunt zich voor deze snuffelles tot 15 augustus Opens internal link in current windowHIER opgeven.

In onze reguliere cursussen is er nog plek voor beginners en gevorderden. U kunt kiezen voor 5 lessen in het najaar of meteen inschrijven voor 10 lessen in voor- en najaar. Beginners zijn welkom op de woensdagavond in gebouw De Schalm, Dreef 1 te Deventer en gevorderden kunnen kiezen uit de maandag- of woensdagavond in respectievelijk Gebouw Irene, Dorpsstraat 6a in Twello en De Schalm.

Het programma voor beginners:

19 september: Werken met oasis: biedermeier in verschillende tinten

3 oktober: Korenschoof gebonden herfstboeket op vaas

31 oktober: Tafelstuk op groepen

21 november: Creatief met blad

12 december: Kerstkrans eigen stijl

De onderwerpen voor het voorjaar worden in overleg met de cursisten vastgesteld.

Het programma voor gevorderden (maandag/woensdag)

17/19 sept: Laat maar waaien!!!

8/3 okt: Bessen en bottels

29/31 okt: Vogelstuk voor buiten

19/21 nov: Frames maken met boormachine

10/12 dec: Plantaardige/natuurlijke kerst

21/23 jan: Spiegelen

11/13 febr: Hangobject

4/6 mrt: Groentinten

25/27 mrt: Tafelobject maken met houten schijven/schors

15/17 april: Verrassingsopdracht Pasen

U kunt zich voor de reguliere lessen opgeven via de website, maar ook door een telefoontje, briefje of mailtje naar Meta Spruit, Schimmelpennincksingel 98, 7431 ZN Diepenveen. Telefoon 0570 592533 of 0622311450/e-mail groeienbloei.meta(at)live.nl. De kosten bedragen € 44,00 voor 5 lessen of  € 81,00 bij betaling ineens voor 10 lessen (na- en voorjaar). Voor niet-leden respectievelijk € 60,00 en €110,00. De kosten van materialen zijn niet in de cursusprijs inbegrepen.

klik op de advertentie om naar de website van Paul Hafkamp te gaan
klik op de advertentie om naar de website van Flierman te gaan

Bunga Raya - Blik op de Tuin no. 863
In het Brabantse land - Blik op de Tuin no. 862