Bloemschikcursus voor beginners en gevorderden voorjaar 2019

In onze bloemschik cursussen is er nog plek voor beginners en gevorderden. U kunt zich inschrijven voor 5 lessen in voorjaar. Beginners kunnen ook tijdens de lopende cursus instromen, mits daar voldoende capaciteit voor is. Zij zijn welkom op de woensdagavond in gebouw De Schalm, Dreef 1 te Deventer. Gevorderden kunnen terecht op de maandagavond in Gebouw Irene, Dorpsstraat 6a in Twello. De lessen worden gegeven door zeer bekwame docenten. De onderwerpen kunnen misschien “moeilijk” overkomen, maar er is altijd in de voorafgaande les een toelichting en de docenten zijn zeer ruimdenkend over de uitvoering op verschillende manieren.

Beginners doorlopen in principe 10 lessen en stromen dan door naar de gevorderden groep. In bijzondere gevallen kan hiervan worden afgeweken.

Het programma voor beginners:

23 januari: Langwerpig tafelstuk met takken, bloembollen, voorjaarsbloemen

13 februari: Verschillende soorten vaasjes opmaken met bloemen. Creëren van een eenheid.

6 maart: Stafboeket maken. In hoogtes verschillen, parallel binden.

27 maart: Paasstuk, vrije opdracht (Pasen is 21 april)

17 april: Vensterbank stuk (smal, hoog), geen gebruik maken van oasis. Buisjes/bolvaasjes/takken

Het programma voor gevorderden:

21 januari: Spiegelen

11 februari: Hangobject

4 maart: Groentinten

25 maart: Tafelobject maken met houten schijven/schors

15 april: Verrassingsopdracht Pasen

U kunt zich voor de lessen opgeven via de website, maar ook door een telefoontje, briefje of mailtje naar Meta Spruit, Schimmelpennincksingel 98, 7431 ZN Diepenveen.

Telefoon 0570-592533 of 06-22311450,

e-mail Opens window for sending emailgroeienbloei.meta(at)live.nl.

De kosten bedragen € 44,00 voor 5 lessen; voor niet-leden € 60,00. De kosten van materialen zijn niet in de cursusprijs inbegrepen.

Klik op de advertentie om de website van Paul Hafkamp te bezoeken.
klik op de advertentie om de website van Flierman te bezoeken

LENTEBODEN
zon