Oost Nederlands Kampioenschap Bloemschikken 2018

Op zaterdag 26 mei werd het ONKB gehouden, locatie was het prachtige AOC gebouw in Twello. Een thuiswedstrijd dus voor onze zeven deelneemsters. Thema van de wedstrijd was voor alle klassen Kleurige transparantie, geïnspireerd op de vormgeving van het gebouw.

Onze deelneemsters

We waren blij dit jaar drie beginners mee te hebben, die ook erg hebben genoten van de wedstrijddag. Niet in de prijzen gevallen, maar wel voldaan en enthousiast over de mooie demonstratie ’s middags door Miranda ten Voorde en de werkbespreking door Berend Krottje.

De vaste kern deelneemsters heeft ook goed gepresteerd, waarvan Jacqueline Hogeslag met een tweede prijs in de A-klasse naar huis ging. Met name met haar verrassingsopdracht heeft zij goed gescoord. Proficiat Jacqueline!

Werkbespreking van verrassingsstuk van Jaqueline
Prijsuitreiking aan Jaqueline

Op zondag 27 mei waren de prachtige werkstukken van de totaal 50 deelnemers tentoongesteld voor publiek. Chapeau voor afdeling Apeldoorn die dit kampioenschap heel goed heeft georganiseerd.

Zie Opens internal link in current windowHIER meer prachtige foto's van de werkstukken

Bunga Raya - Blik op de Tuin no. 863
In het Brabantse land - Blik op de Tuin no. 862