Snuffelles Bloemschikken door Frits Hoogers

Om kennis te maken met bloemschiklessen van Groei & Bloei afd. Deventer, kunt u zich inschrijven voor een zogenaamde snuffelles. Er worden twee lessen gegeven door Frits Hoogers, de 1e lesavond is in buurtcentrum De Schalm, Dreef 1 in Deventer op woensdagavonden 29 augustus. De 2e lesavond op 12 september wordt gehouden in gebouw Irene, Dorpsstraat 6a in Twello, beide avonden van 19.30 tot 21.30 uur. Frits is een zeer bedreven bloemstylist die zijn enthousiasme zeker weet over te dragen op anderen.

U kunt zo eens ervaren hoe onze lessen zijn, zonder gelijk in te schrijven voor een volledige cursus. Aan de hand van een thema en uitleg (per mail vooraf) gaat u bedenken wat u wilt maken en verzorgt daarvoor zelf de materialen.

Tijdens de les gaat u het idee uitwerken onder de deskundige leiding van Frits. De stukken worden vervolgens nabesproken in de groep. Hopelijk smaakt dat naar meer!

U kunt zich Opens internal link in current windowHIER opgeven voor één van de twee snuffellessen en ontvangt dan een aantal weken van tevoren de opdracht. Wij vragen een vergoeding van € 7,50 als tegemoetkoming in onze kosten voor zaalhuur, die u van tevoren dient over te maken op rek.nr. NL73INGB 0000 853664 t.n.v. Groei & Bloei Deventer.

Als u zich met iemand anders samen wilt opgeven, dan graag voor iedereen een apart e-formulier invullen.

klik op de advertentie om naar de website van Paul Hafkamp te gaan
klik op de advertentie om naar de website van Flierman te gaan

De bloemenweide
De bloemenweide