Activiteiten & Actueel

Terugblik op de dagexcursie Keukenhof 20 april 2018

Klik op de foto om naar het fotoalbum te gaan

Naar de bollen......

Op 20 april 2018 was het zover: met een bus vol Groei & Bloeiers – uit Apeldoorn, Deventer en Zutphen – ging het naar  de Keukenhof.  Dit uit 1950 daterende park, 32 hectare groot, is nog steeds een ongekende trekpleister voor medelanders en vooral buitenlanders, en terecht! Men ging er met z'n tijd mee, de bollen hebben nog dezelfde uitstraling en aantrekkingskracht. Wel zijn er uiteraard elementen en paviljoens aan toegevoegd om het park up to date en een bezoek waard te houden.
De reiscommissie van de afdeling Deventer verdient een grote pluim: Erica, Ria en Ton hebben bewerkstelligd dat genoemde stedendriehoekers een perfecte dag hadden, waarvoor veel dank!
Alles zat mee: een comfortabele  touringcar, prachtig weer, amper files en tot slot een bezoek aan kwekerij Morning Glory in Aalsmeer. Daar had men duidelijk te kampen gehad met de late koude-  en vorstperiode, nog lang niet alles bleek verkrijgbaar. Niettemin wisten veel deelnemers toch verrassende aankopen te scoren of kwamen trots met hun hanging basket uit de kas.
De door Rob Weimer en Erica Hoogerbeets gemaakte foto's getuigen van een fraaie, b(l)oeiende dag. Knap staaltje van precisie:  Rob wist de grote massa's toeristen met hun selfie-sticks goed 'buiten beeld' te houden zodat de bloemenpracht de aandacht krijgt die het verdient.
Mooie dag!
                                                                                                                                          Gerry Haverkamp

Klik Opens internal link in current windowHIER om de prachtige foto's die gemaakt zijn door Erica Hoogerbeets en Rob Weimer.

meer
klik op de advertentie om naar de website van 'de Blaakhof' te gaan
17
Jun
Code rood: slakken
13
Jun
Verliefd op Jan van Leeuwen - Blik op de Tuin(906)