*** JUBILEUMAVOND ***

Zoals eerder gemeld zijn we van plan om in de tweede helft van november een feestelijke avond te organiseren ter afsluiting van een hopelijk succesvol Jubileumjaar van onze afdeling die, zoals u weet, dit jaar 125 jaar bestaat. De opzet is dat dit een avond van, met en door leden wordt. We houden u met artikelen zoals deze op de hoogte van onze vorderingen en rekenen ook op uw bijdragen.

Wij hopen dat we met de opzet van deze avond elkaar beter leren kennen en dat het een interessante, feestelijke en gezellige avond wordt.

We lichten er al vast een paar programmapunten uit.

De eerste, “Passie voor je tuin”, betreft een diapresentatie van door u ingestuurde foto’s met een korte toelichting van de inzender. We nodigden u in het vorige boekje al uit om (maximaal) 5 foto’s digitaal in te leveren. Foto’s die bij u een speciaal gevoel, passie oproepen.

De foto’s kunnen een impressie zijn van hetgeen u mooi, grappig, lelijk, opvallend, interessant, inspirerend, intrigerend, enzovoort vindt, in uw eigen tuin of die van een ander. Het is dus nadrukkelijk geen “mooiste tuin” verkiezing, alles kan! We accepteren inzendingen tot ongeveer half oktober, zodat uw favoriete tuinseizoen er vast ook bij zit.

Graag als jpg-bestand in de hoogst mogelijke resolutie van uw camera. Tekst graag apart inleveren.

U kunt uw inzending sturen naar info@deventer.groei.nl.

Uiteraard bepalen uw inzendingen het succes van dit programmaonderdeel, dus hopen we op een ruime deelname.

Verder denken wij aan een quiz, lekkere eigengemaakte hapjes en aan muziek in een passende entourage.

Voor de muzikale omlijsting van de avond is ons lid John Smit bereid gevonden om met zijn gelegenheidsensemble “John Sumsersa” op te treden.

Bent u muzikaal en zou u het leuk vinden om dit ensemble te versterken? Of bespeelt u een instrument of zingt u en lijkt het u wat om zelf een kort optreden te verzorgen? Meld u zich dan tijdig bij Rolande Poppe (zie colofon).

Daarnaast hebben wij nog meerdere ideeën, maar als u ook nog ideeën hebt schroom niet en neem contact op met een van de organisatoren van die avond.

Graag tot horens en natuurlijk tot ziens.

De commissie voor deze avond bestaat uit:

Meta Spruit, Cor Koppert, John Smit, Ton Husken en Rolande Poppe

klik ^^ om naar de agenda te gaan.
klik op de advertentie om naar de website van Kwekerij Het Nieuwe Veld te gaan

Alles is weer fris en groen
Blij van vrolijke akeleien