Activiteiten & Actueel

Onze excursies 2018

Nadat we twee achtereenvolgende jaren naar de voorjaarstuinen in de polder zijn geweest, hebben we het plan opgevat om De Keukenhof maar eens te gaan bezoeken. Dat is gelukkig goed in de smaak gevallen. De bus is vol en we hebben zelfs een aantal mensen op de wachtlijst staan. Na afloop van de trip gaan we bekijken of het uitstapje volgend jaar voor herhaling vatbaar is. Hopelijk gaat dit lukken.

De dagexcursie naar Groningen, vrijdag 8 juni, was vrij snel volgeboekt. Recent heeft een echtpaar moeten annuleren en daarom zijn er op dit moment weer twee stoelen beschikbaar voor de late beslissers.

Op vrijdag 13 juli vertrekken we voor drie dagen naar Noordwest Duitsland. Na het succes van het reisje vorig jaar naar België hadden we verwacht dat het ook nu ‘storm’ zou lopen. Wat onze eigen afdeling betreft, klopte dat wel, maar vanuit de andere afdelingen was de belangstelling toch minder. We hielden een aantal plaatsen over en dat vonden we toch jammer; niet alleen om financiële redenen, maar ook gezien de vele uren die het reiscomité, Ria Hiddink, Erica Hoogerbeets en ondergetekende, in deze reis geïnvesteerd heeft. Om die reden hebben we de afdeling Noord-Veluwe uitgenodigd voor deelname en daar was men bijzonder enthousiast. Het resulteerde in negen extra aanmeldingen waardoor nu voor nog slechts drie mensen deelname mogelijk is.

En dan onze Planetariumexcursie, traditioneel op de laatste zaterdag in augustus. We hebben deze prachtige beurs maar liefst tien keer bezocht, maar nu komt daar een einde aan; de exposanten hebben helaas geen interesse meer in een consumentendag. Het bestuur heeft desondanks besloten om de seizoensafsluiting in gewijzigde vorm te prolongeren.

Voor nadere informatie klik in de kolom hiernaast op de excursie die u interesseert.

Ton Blokvoort

meer
klik op de foto om hem te vergroten.
15
Oct
Boom van de vrijheid - Tour de France (1)
11
Oct
HOP