Hovenier aan huis actie..... ook in 2019

Dit was afgelopen jaar één van de jubileumactiviteiten, waarbij u aan huis een uur gratis advies kon krijgen van een hovenier. In totaal maakten 17 leden tot volle tevredenheid van dit aanbod gebruik. Ook voor de deelnemende hoveniers bleek dit een leuke ervaring, zodat zij zich bereid hebben verklaard dit programma in 2019 te willen voortzetten. De spelregels blijven ook dezelfde. Weet u ze nog?

U kunt zich als lid voor het gratis advies met naam, adres en telefoonnummer aanmelden op info(at)deventer.groei.nl onder vermelding ‘Hovenier aan Huis’ en uw probleem of vraag. Wij vragen dan één van de beschikbare hoveniers met u contact op te nemen en u thuis van advies te voorzien.

Cor Koppert

U zou wel eens wat in uw tuin willen veranderen of advies krijgen over het onderhoud van een bepaalde boom, heester of vaste plant. U hebt teveel mos in uw gazon of een hoek in de tuin waar geen plant het goed doet. Misschien zit u met een andere vraag of hebt u een ander probleem aangaande uw tuin. Vraag het een hovenier!

Ook dit jaar kan dat gratis en vrijblijvend voor maximaal één uur bij u aan huis.

Onze afdeling heeft daartoe samen met een aantal hoveniers het programma “Hovenier aan Huis” opgezet. Dit programma is uitsluitend beschikbaar voor onze leden die hiervoor via info(at)deventer.groei.nl een aanvraag kunnen doen.

In de aanvraag geeft u aan wat uw vraag of probleem is, vermeldt u uw naam, adres en telefoonnummer, waarna onze coördinator uw aanvraag doorspeelt naar één van de aangesloten hoveniers. Deze maakt daarna met u de afspraak.

Na afloop van het uur staat het u vrij om nadere afspraken met de betreffende hovenier te maken, maar u kunt het met deze hovenier ook bij deze afspraak laten.

klik ^^ om naar de agenda te gaan.
klik op de advertentie om naar de website van Kwekerij Het Nieuwe Veld te gaan

Mar
Actie tegel eruit en plant erin Intratuin BEEMSTER
Mar