Hovenier aan huis ..........

U zou wel eens wat in uw tuin willen veranderen of advies krijgen over het onderhoud van een bepaalde boom, heester of vaste plant. U hebt teveel mos in uw gazon of een hoek in de tuin waar geen plant het goed doet. Misschien zit u met een andere vraag of hebt u een ander probleem aangaande uw tuin. Vraag het een hovenier!

En in ons jubileumjaar kan dat gratis en vrijblijvend voor maximaal één uur bij u aan huis.

Onze afdeling heeft daartoe samen met een aantal hoveniers het programma “Hovenier aan Huis” opgezet. Dit programma is uitsluitend beschikbaar voor onze leden die hiervoor via info(at)deventer.groei.nl een aanvraag kunnen doen.

In de aanvraag geeft u aan wat uw vraag of probleem is, vermeldt u uw naam, adres en telefoonnummer, waarna onze coördinator uw aanvraag doorspeelt naar één van de aangesloten hoveniers. Deze maakt daarna met u de afspraak.

Na afloop van het uur staat het u vrij om nadere afspraken met de betreffende hovenier te maken, maar u kunt het met deze hovenier ook bij deze afspraak laten.

Zoals eerder aangegeven kunt u als lid in 2018 per adres eenmaal gebruik maken van dit aanbod.

klik ^^ om naar de agenda te gaan.
klik op de advertentie om naar de website van Kwekerij Het Nieuwe Veld te gaan

Hill Station Cameron - Blik op de Tuin no. 867