Dagtocht Bloemschikevenement op 23 september 2017 door Tuinreisclub.nl

Fleuramour is een bloemschikevenement in het Belgische Alden Biesen, niet ver van Maastricht. In de prachtige waterburcht zijn alle kamers, zalen en gangen, de patio en de slotgracht versierd met geweldige bloemstukken. Er is een zaal ingericht met bruidswerk en met tafelversieringen, de zolder wordt ingericht met werk van een bloemschikstudieclub, de overige ruimtes door internationale bloemstylisten die hun creativiteit tonen naar het thema ‘cultuur’. Van het Japanse Ikebana tot Indische bloemenoffers en vele andere culturen worden de levensvisies van vele volken uitgebeeld met meer dan 100.000 bloemen.

En er is nog meer!
Werkstukken van studenten in de Franse tuin.
De spectaculaire bloemversiering in de kerk.
In de Buitenhof worden demonstraties bloemschikken gegeven.
Tussen de noordelijke en zuidelijke voorburcht in, op weg naar het kasteel, is land-art te bewonderen.
In de Tiendschuur, in de rijschool en buiten op het terrein staan diverse standhouders met bloemschikmaterialen die elders niet of moeilijk verkrijgbaar zijn.
Op het terrein zijn diverse cateringsmogelijkheden.

Iedereen die van bloemen houdt zal genieten van Fleuramour.
Nog meer info en foto’s vindt u op fleuramour.be

De Tuinreisclub organiseert een dagtocht naar het event Fleuramour op zaterdag 23 september.
De opstapplaatsen zijn:
- Carpoolplaats Holten aan de N322 = De Larenseweg postcode 7451 Holten   7.15 uur
- P+ R Stationsstraat 7261 Ruurlo   7.45 uur
- P+R Stationsplein 59 Doetinchem   8.15 uur
- vd Valk impuls 2 6921 RK Duiven   8.35 uur

De kosten voor deze reis bedragen € 55,00 p.p. Dit bedrag is inclusief, vervoer per touringcar, ticket voor het event en koffie onderweg.
U kunt zich aanmelden via het inschrijfformulier op de website www.tuinreisclub.nl of een mailtje naar info(at)tuinreisclub.nl.
Het verschuldigde bedrag dient te worden overgemaakt naar: NL 07 RABO 0303573457 t.n.v. Tuinreisclub o.v.v. FleurAmour

klik op de foto om de website van Fleuramour te bezoeken
klik op de foto om deze groter te zien.
Van pad tot kegelbaan…
Met je neus in de boter