Groei & Bloei is een landelijke vereniging (http://www.groei.nl) met ca. 40.000 leden en bijna 150 lokale afdelingen. De vereniging kenmerkt zich door makkelijk toegankelijke kennis, laagdrempelige landelijke en lokale aciviteiten en moderne zienswijze op groene maatschappelijke items en brengt het tuintijdschrift Groei & Bloei uit. Volgens onafhankelijke onderzoekers is dit het beste tuintijdschrift van Nederland. Hierin vindt u naast informatie over diverse vormen van tuinieren, mooie tuinreportages, een agenda over groenactiviteiten, informatie over het buitenleven enz. Al lezende ontdekt u dat de "groenhobby veel interessante aspecten heeft, dat u er veel van leert en veel ideeën opdoet en lokale activiteiten en moderne zienswijze op groene maatschappelijke items. De vereniging brengt 10 keer per jaar het tuintijdschrift Groei & Bloei uit. Al lezende ontdekt u dat de "groenhobby veel interessante aspecten heeft, dat u er veel van leert en veel ideeën opdoet.

Groei & Bloei Deventer

Groei & Bloei Deventer en omgeving heeft bijna 400 leden in de hele gemeente Deventer, Olst-Wijhe, Twello en Terwolde. Bij onze afdeling staat het verenigingsgevoel voorop.

Een greep uit de vele activiteiten die wij organiseren

In onze afdeling zijn drie tuinclubs actief waarvan u lid kunt worden. We organiseren ook samen onze buurafdelingen interessante activiteiten. Verder doen we mee met de Nationale Tuinweek. Meer gegevens vind u onder Activiteiten & Actueel (per onderwerp), Agenda (op datum) of Jaarplanning (per maand).

Communicatie

Leden ontvangen vier keer per jaar ons afdelingsblad (het Groene Boekje) met informatie over al onze activiteiten. Er is ook een digitale versie beschikbaar: het Groene Boekje Digitaal. Tussentijds houden wij u op de hoogte door middel van onze e-mail nieuwsbrief. Ook plaatsen wij regelmatig berichten op Facebook. Daarnaast kunt u ook zelf contact met ons opnemen.

Belangstelling voor onze afdeling en onze activiteiten?

Iedereen mag zich gratis abonneren op de e-mail nieuwsbrief! Ook als je geen lid bent! Volg ons op Facebook. Heb je nog geen Facebook-account? Volg de minicursus Facebook en leer hoe je een Facebook-account aan kunt maken. Er is zelfs een cursus voor het maken van een Facebook-pagina beschikbaar!

Lid worden?

Bij het aanmelden voor Groei & Bloei kan je aangeven dat je je wilt aansluiten bij onze afdeling. Ter kennismaking zijn er gedurende het hele jaar acties. Zie www.groei.nl. We hopen dat we je belangstelling hebben gewekt en dat deze kennismaking een vervolg zal krijgen.

het begin
Mijn tuin is winterklaar! Maar wat is dat eigenlijk….