cursus moestuinieren 25 maart 2017 (foto's Erica Hoogerbeets) klik op een foto om deze te vergroten.

Cursus moestuinieren gestart

Nadat ons perceel bij de Ulebelt geschikt was gemaakt, is begin maart met 8 cursisten de moestuincursus gestart. De cursisten zijn inmiddels vertrouwd gemaakt met bodemverzorging, zaaiplannen, het zaaien zelf en alles over plantenvoeding. Ieder heeft een eigen proeftuintje waarop het kweken van een scala aan groentes kan worden beproefd. Wilt u eens zien hoe het er in praktijk uitziet, loop er eens langs. Het Groei&Bloei bord in de tuin wijst u de plek.

Voor dit seizoen is de cursus gestart en daarmee volgeboekt. Maar we overwegen om in maart 2018 door te gaan. Wie interesse heeft, kan dat bij mij melden. Het gaat om circa 10 plaatsen en er is inmiddels al enige interesse getoond voor 2018. De cursus staat open voor zowel leden als niet-leden van Groei en Bloei.

Neem voor vragen  contact op met Jan Weggemans (tel. 0570 – 854 794) of per mail: Opens window for sending emailjan.weggemans(at)home.nl

Jan Weggemans & Cor Koppert

Volkstuin:125 mm regen