De mooiste voortuin van Colmschate Zuid.
Wethouder Frits Rorink reikte dinsdag 14 juni prijzen uit aan de winnaars van de verkiezing van de mooiste voortuinen in Colmschate Zuid. Marianne van Leeuwen van de Marie Jungiusstraat won met haar tuin de eerste prijs. De families van Dort en Geverinck wonnen respectievelijk de tweede en derde prijs met hun tuin. De familie van Dort woont aan de Dovenetel en de familie Geverinck woont aan de Keukelenberg. De verkiezing van de mooiste voortuin van Colmschate Zuid is een gezamenlijk initiatief van Groei&Bloei Deventer en de gemeente. De tuinen werden beoordeeld op zeven onderdelen, onder andere op uitstraling en duurzaamheid. Uit handen van voorzitter Cor Koppert kregen de winnende tuinliefhebbers nog een boeket bloemen.

De foto’s tonen de winnende tuin en de drie winnaars met hun partners.

klik op de foto om deze te vergroten

Mar
Actie tegel eruit en plant erin Intratuin BEEMSTER
Mar