Groentips & Groeninfo

Groeifactoren

Iedereen wil dat zijn tuin het goed doet en er mooi uitziet. Het succes van een tuin die het goed doet, hangt samen met de standplaats, de grondsoort en welke eisen de beplanting daaraan stelt. Op deze pagina lees je meer over "Grondsoorten" en over "De standplaats".

Planten, struiken en bomen hebben net als mensen voeding nodig. Op de pagina "Bemestingsadviezen" is een hele collectie mestproducten opgenomen.

Je kan ook je eigen compost maken. Op de pagina "Een hoge composthoop" lees je hoe je een goede composthoop kan maken. Als je een eigen composthoop maakt, kun je op een verantwoorde manier tuinafval verwerken.

De bemestingadviezen voor kuipplanten zijn opgenomen in de volgende artikelen:

Als je zelf goede bemestingadviezen en tips hebt over de groeifactoren, deel ze dan op Facebook of stuur ze naar de webmaster. Dan plaatsen we ze op de site.

klik op de advertentie om naar de webstite van Welkoop Bathmen te gaan
klik op de advertentie om naar de website van Roudijk en Schepers te gaan

Over zomers groen en kroost