Samenwerkingsverband regio Stedendriehoek

De afdelingen Apeldoorn, Deventer e.o., Veluwezoom en Zutphen e.o. werken samen onder de naam Groei & Bloei Stedendriehoek. We vergaderen drie maal per jaar over alles wat onze gezamenlijke afdelingen raakt. Van dit overleg vormen vooral de excursies het zichtbare resultaat.

Reizen en excursies

Het excursiepakket bestaat al enkele jaren uit een dagexcursie naar mooie tuinen in een wisselende streek van het land, een dagexcursie naar (o.a.)de tuinbeurs Plantarium in Boskoop en een vijfdaagse reis, meestal naar Engeland.

Gezamenlijk activiteitenoverzicht

Door het opnemen van een gezamenlijk activiteitenoverzicht beogen wij alle activiteiten toegankelijker te maken voor de leden van naburige afdelingen. Ook willen wij niet-leden op deze wijze een compleet overzicht bieden van alle G&B-activiteiten in de regio Stedendriehoek.

klik op de advertentie om de website van de adverteerder te bezoeken
Code rood: slakken
Verliefd op Jan van Leeuwen - Blik op de Tuin(906)