Groei & Bloei is het grootste tuintijdschrift en de leukste groenvereniging van Nederland. De meerwaarde van Groei & Bloei zit vooral in de  activiteiten die een afdeling organiseert en in het gezellige verenigingsleven.

Neem een abonnement en je bent meteen lid van onze vereniging met (bloemschik)cursussen, workshops, tuinexcursies, tuinreizen, plantenruilbeurzen en lezingen. Ook organiseren we tuinwedstrijden en open-tuinenroutes.

Verder organiseren we met onze buurafdelingen leuke regionale activiteiten. Dit jaar wordt voor het eerst de Nationale Tuinweek georganiseerd. Onze afdeling is uiteraard van de partij.

Tien redenen om lid te worden van Groei & Bloei Deventer

1. Je ontvangt elf keer per jaar het beste tuinmagazine van Nederland
  2. Als abonnee heb je ook toegang tot een exclusief voor leden toegankelijk gedeelte van de landelijk site http://www.groei.nl. Op deze site vind je veel tips en interessante pagina's
  3. Je ontvangt kortingbonnen en als lid van onze afdeling ontvang je vaak korting bij tuincentra in onze regio. Je haalt je lidmaatschap dankzij de kortingsbonnen er dubbel en dwars uit
  4. Je kunt vragen stellen over alles wat met je tuin te maken heeft
  5. We hebben een gezellige vereniging met een actief bestuur dat veel organiseert voor de leden
  6. Je kunt gratis of tegen een sterk gereduceerd tarief meedoen met veel verschillende activiteiten
  7. Je kunt tuinen bezoeken die normaal gesproken niet vrij toegankelijk zijn
  8. Je kunt lid worden van één van de drie tuinclubs
  9. Niets is leuker dan uw groenhobby te delen met gelijkgezinden
  10. Je ontvangt vier keer per jaar ons afdelingsblad (naar keuze een papieren versie of de digitale editie). Hierdoor ben je op de hoogte van interessante activiteiten waaraan je kunt deelnemen

Groei & Bloei Deventer organiseert veel activiteiten

Lid worden- Contact met ons opnemen

Belangstelling voor onze afdeling en onze activiteiten?

Iedereen mag zich gratis abonneren op de e-mail nieuwsbrief! Ook als je geen lid bent! Volg ons op Facebook. Heb je nog geen Facebook-account? Volg de minicursus Facebook en leer hoe je een Facebook-account aan kan maken. Er is zelfs een cursus voor het maken van een Facebook-pagina beschikbaar!

Lid worden?

Bij het aanmelden voor Groei & Bloei kan je aangeven dat je je wilt aansluiten bij onze afdeling. Ter kennismaking zijn er gedurende het hele jaar acties. Zie www.groei.nl. We hopen dat we je belangstelling hebben gewekt en dat deze kennismaking een vervolg zal krijgen.

Westlandse buitenplaatsen van weleer
De kracht van kruiden - Blik op de tuin no. 879