Samenwerking met bedrijven en verenigingen

Wij vinden het prettig om met bedrijven en verenigingen samen te werken. Zo is er een samenwerkingsverband met buurafdelingen. Lees meer daarover op de pagina Regionale activiteiten. Als gevolg daarvan is er in samenwerking met Tuinland een leuk activiteitenprogramma tot stand gekomen. Interessante projecten zoals "De Groene Golf" zetten we graag in het zonnetje. Als je ook mogelijkheden voor een prettige samenwerking ziet, neem dan contact met ons op. Verder staan we gedurende het tuinseizoen geregeld met een eigen stand bij "groenbedrijven" die een speciale actie hebben.

Adverteren op onze site - Contact met ons opnemen

Sponsors

Een aantal "groene bedrijven" is sponsor van onze afdeling. Deze bedrijven zijn echte experts op hun vakgebied. Op de pagina Onze tuinexperts staan interessante interviews met achtergrondinformatie, tips, enz. Als jouw bedrijf ook sponsor wil worden, neem dan contact op met Ton Blokvoort of met de webmaster.

Je kan ons sponsoren door het plaatsen van advertenties in ons afdelingsblad, op de site of door het doen van donaties. Ons rekeningnummer is NL73 INGB 0000 8536 64, ten name van Groei & Bloei afdeling Deventer e.o. te Diepenveen, onder vermelding van sponsoring Groei & Bloei afdeling Deventer. Als tegenprestatie nemen we een interview af en plaatsen we dat op de site.

Westlandse buitenplaatsen van weleer
De kracht van kruiden - Blik op de tuin no. 879