Groentips & Groeninfo

Droogbloemen, plezier en kunst

Dit is zo'n bijzonder boek. De illustraties, de verschillende hoofdstukken maken je vanzelf enthousiast! En nu is de tijd om te beginnen met deze hobby. Bladeren, bloemen, distels, vruchten, stengels met volle of lege zaaddozen. Uit onze eigen (of die van buren en vrienden) nazomerende tuin. Of van wandelingen, in bossen, langs kleine weggetjes. En verzamel mandjes, schalen, vazen en vaasjes. In dit boek staat uitgebreid en met veel foto's en tekeningen geïllustreerd hoe we te werk kunnen gaan: welke planten geschikt zijn, hoe te drogen. En veel, heel veel ideeën om boeketten en stukjes in schalen, mandjes, vazen en planken te maken. Welke gereedschappen nodig en hoe te gebruiken. Een meeslepend boek. Heel geschikt om de komende maanden nog steeds met plezier bezig te zijn met en te genieten van alles wat de zomer ons bracht!

Druk
Uitgever
ISBN 10 cijfers
Aantal bladzijden