Groentips & Groeninfo

Jelle's makkelijke moestuin

Het grote verschil met een normale moestuin is dat je kleine bakken gebruikt (meestal 1,20 bij 1,20 meter). Die verdeel je weer onder in vierkante vlakken van 30 bij 30 centimeter. Je vult de bak met een speciale aardemix en beplant elk vak met een andere groente. Door zo te tuinieren zijn al je groentes makkelijk te bereiken en te verzorgen, voorkom je verspilling van zaad, water en meststoffen, hoef je bijna niet te dunnen en te wieden en is je moestuin heel gemakkelijk te onderhouden.

Het boek is geschikt voor beginners en gevorderden en  voor jong en oud. Een boek dat heel toegankelijk is. De auteur brengt de informatie op zo'n duidelijke en begrijpelijke manier dat moestuinieren in bakken bijna niet kan mislukken. De bakken kan je bijna overal plaatsen, zelfs op je balkon of je (dak)terras. Er is geen register opgenomen, maar de duidelijke inhoudsopgave zorgt ervoor dat iedereen gemakkelijk en snel de juiste informatie vindt.

Druk
Uitgever
ISBN 10 cijfers
ISBN 13 cijfers