Plantenruilbeurs

Elk voor- en najaar organiseert het bestuur exclusief voor de leden een plantenruilbeurs. Je doet een ander plezier door de planten die je over hebt, mee te nemen naar de ruilbeurs. Met een beetje geluk ga je zelf naar huis met planten die niet overal te koop zijn. Het is er altijd gezellig. Tijd voor een praatje en een kopje koffie. Bij de plantenruilbeurs staat het verenigingsgevoel voorop. Iedereen is van harte welkom. Bent u nog geen lid, dan kunt u ook ter plaatse lid worden.

De komende Plantenruilbeurs

Als het goed is dan zit u nu volop in zomerse sferen, maar voordat we het weten staat de herfst al weer voor de deur. Om die reden moeten we nu de datum voor de komende ruilbeurs al bekendmaken: zaterdag 14 oktober, als vanouds bij Frank Beijer en zoals altijd aanvang 10.30 uur.

Kom vooral op tijd want in het eerste half uur vinden de meeste ‘transacties’ plaats. En voor de nieuwe bezoekers: het is altijd gezellig druk, er is gratis koffie en ook als u zelf niets hebt aan te bieden bent u van harte welkom.

Informatie over ruilbeurzen die nog worden georganiseerd, wordt opgenomen in Activiteiten & Actueel. Raadpleeg ook de Agenda.

klik op de advertentie om naar de website van Overmars te gaan

het begin
Mijn tuin is winterklaar! Maar wat is dat eigenlijk….