Groentips & Groeninfo

De boekenkast

Op deze pagina's vind je een aantal boekbesprekingen op het gebied van tuinieren. Het is slechts een greep uit de vele tuinboeken die in de loop van de jaren zijn verschenen. Wij hebben gebruik mogen maken van de boekbesprekingen die afdeling Enschede heeft gemaakt. We hebben ook een interessante boekbespreking van de AVVN opgenomen. Waarvoor onze dank.

Veel interessante tuinboeken zijn alleen nog tweedehands verkrijgbaar. Om het je gemakkelijk te maken, werken we eraan om een bestelmogelijkheid op te nemen bij de boekbesprekingen. Voor ons is dit onbekend terrein. We nodigen je uit om te laten weten of de bestelmogelijkheid is bevallen of juist niet. Neem daarvoor contact op met de webmaster.

De Boekenkast is nog volop in ontwikkeling. Als je zelf een interessant tuinboek hebt gelezen, ben je van harte uitgenodigd om ook een boekbespreking in te sturen. Graag aanleveren in WORD-formaat bij de webmaster. Ook op- en aanmerkingen zijn welkom!

Over zomers groen en kroost