<<< Jaarverslagen

Elk jaar is er in januari/februari een jaarvergadering voor de leden van onze afdeling. Daarin wordt o.a. het verslag over het afgelopen jaar gepresenteerd. Hierin komen ook alle activiteiten die hebben plaatsgevonden aan de orde. Op deze pagina's vind je in de linkerkolom de verslagen van de afgelopen jaren.

Het is erg leuk om deze verslagen te lezen en vervolgens een kijkje te nemen bij de foto-albums. Dan heb je een goede indruk van onze gezellige vereniging. Alle verslagen kun je downloaden. Maar het is veel leuker om de verslagen op de site te lezen, want er zijn veel hyperlinks naar achtergrondverhalen en foto-albums opgenomen.

Als er een nieuwe vergadering wordt georganiseerd, wordt deze opgenomen in de agenda en in de jaarplanning. Daarna volgt er weer een jaarverslag.

Klik HIER voor het jaarverslag van 2017

Kruiden en appelmoes - Blik op de Tuin 884
Vergeten smaakmakers en paradijskorrels (Blik op de Tuin - 884)