Regionale activiteiten Deventer en omgeving

De afdelingen Apeldoorn, Deventer e.o., Veluwezoom en Zutphen e.o. hebben hun activiteitenprogramma's geïntegreerd, zodat je makkelijker ook eens een keer kunt deelnemen aan een activiteit van één van onze buurafdelingen.

Samenstelling programma

Per activiteit wordt alleen het onderwerp aangegeven. Voor aanvullende informatie over de activiteit verwijzen wij je naar de websites van de vier afdelingen (onder het kopje Agenda) en de website van Tuinland. Voor aanvullende informatie kun je ook altijd contact opnemen met één van de bestuursleden.

Activiteiten afdeling Deventer

De activiteiten die afdeling Deventer heeft georganiseerd, zijn voorzien van een hyperlink. Van een aantal activiteiten die onze afdeling nog gaat organiseren, is op dit moment nog geen informatie voor handen. Deze activiteiten zijn dan ook nog niet voorzien van een hyperlink. Verder zijn er geen hyperlinks opgenomen bij de activiteiten die inmiddels hebben plaatsgevonden.

Zodra er nieuws is over de activiteiten zal dit worden opgenomen in de Agenda en in de rubriek Activiteiten & Actueel. We houden u ook op de hoogte via  Facebook en de E-mail Nieuwsbrief waar iedereen, ook niet-leden zich gratis op kunnen abonneren.

Websites van de deelnemende afdelingen

Op de onderstaande websites vindt je informatie over de activiteiten die regio Stedendriehoek organiseert.

www.apeldoorn.groei.nl
www.deventer.groei.nl
www.veluwezoom.groei.nl
www.zutphen.groei.nl