Digitale editie van ons afdelingsblad

Vanwege een combinatie van factoren (o.a. kostenbesparingen, maar ook mee willen gaan in de digitale vaart der volkeren) is er in 2012 in onze afdeling een onderzoek geweest naar de haalbaarheid van onze wens om het afdelingsblad (ons "Groene Boekje") digitaal aan onze leden te versturen. Inmiddels hebben bijna 150 leden aangegeven het afdelingsblad voortaan digitaal te willen ontvangen! Onze hartelijke dank daarvoor!

Voordelen Groene Boekje Digitaal

Het digitaal versturen van het Groene Boekje heeft voordelen voor u en voor ons. Om te beginnen besparen we op de kosten. Het scheelt flink op onze begroting als we op de druk- en vooral portokosten kunnen besparen. En, niet onbelangrijk, het boekje ziet er op de computer mooier uit dan in druk!

PDF

Van het Groene Boekje maken we een PDF-bestand. Wanneer u zich heeft aangemeld voor het Groene Boekje Digitaal ontvang u telkens wanneer er een (papieren) boekje verschijnt een email-bericht. Daarin is een link opgenomen, als u daarop klikt, kunt u het Groene Boekje Digitaal downloaden. Dit proces belast uw e-mailbox dus niet! Het PDF-bestand kant u lezen met Adobe Reader. Is dit programma niet op uw computer geïnstalleerd dan kunt u het gratis downloaden bij Adobe. U kunt het Groene Boekje Digitaal op uw computerscherm lezen of desgewenst geheel of gedeeltelijk afdrukken.

Aan- en afmelden voor het Groene Boekje Digitaal

Het (digitale) afdelingsblad is exclusief voorbehouden aan onze leden. Als je lid bent, kun je je met het formulier onderaan deze pagina aanmelden voor het Groene Boekje Digitaal. Dit stellen we zeer op prijs. Je ontvangt dan het boekje vanaf de eerstvolgende editie alleen nog digitaal.

Mocht je toch liever na verloop van tijd de papieren editie willen ontvangen dan kun je je met hetzelfde formulier onderaan deze pagina afmelden voor het Groene Boekje Digitaal. Nadat je je hebt afgemeld, ontvang je met ingang van het eerst volgende afdelingsblad gewoon weer een papieren editie.

Krijg je een ander e-mailadres? Ook dit kun je wijzigen met onderstaand formulier!

Als je e-mailadres verandert, denk je er dan aan om je nieuwe e-mailadres door te geven? Dat kan heel eenvoudig met het onderstaande formulier. Als je niet uw nieuwe e-mailadres doorgeeft, ontvang je niet langer ons (digitale) afdelingsblad!

Formulier Groene Boekje Digitaal en e-mailadreswijziging

Het formulier kan alleen worden verzonden indien het volledig is ingevuld. De tekst in de invulvakken kan je verwijderen met behulp van de delete-toets of de backspace-toets.

Denk je eraan je lidnummer in te vullen? We willen controleren of je lid bent. Je vindt je drie- tot zescijferige lidnummer op de adressticker om het afdelingsblad, boven je naam, rechts naast het afdelingsnummer 028. Het lidnummer staat ook op het adreslabeltje van het landelijke magazine. Zie onderstaande afbeeldingen. Klik op de afbeelding voor een vergroting.

Groene Boekje Digitaal (exclusief voor leden)

het begin
Mijn tuin is winterklaar! Maar wat is dat eigenlijk….