Onze Tuinclubs

De afdeling Deventer heeft drie tuinclubs. Deze zijn genaamd Papaver, Passiflora en Trifolium. De leden van Papaver komen samen op maandagavond, die van Passiflora op de dinsdagochtend. De leden van Trifolium komen op dinsdagavond samen.

Omstreeks eind maart/begin april gaan onze drie tuinclubs weer van start met het opstellen van een nieuw zomerprogramma.  De clubs bestaan uit maximaal 20 personen en ze bezoeken over het seizoen verspreid een achttal tuinen in de omgeving van Deventer’dit zijn vooral particuliere tuinen, zowel grote als kleine en verschillend van ontwerp en beplanting. Verder gaan de clubs meestal ook nog een dag op stap naar een combinatie van tuinen elders in het land.

De bezoeken starten zo rond de maand april. De sfeer is bij alle drie de tuinclubs gezellig en informeel. Tijdens en ook soms na afloop van de tuinbezoeken drinken we geregeld koffie of een glaasje. Om een indruk te krijgen van de activiteiten van onze tuinclubs klik op  Tuinclub PapaverTuinclub Passiflora en Tuinclub Trifolium.

Tuinclubs: u kunt zich weer opgeven

Heeft u interesse voor deelname aan een van onze tuinclubs of hierover vragen, belt of mailt u dan met Cor Koppert: corkoppert(at)gmail.com of 0570 – 59 0707. Hij kan u daarna doorverwijzen naar de tuinclub van uw keuze en wie weet wandelt u binnenkort in tuinen in de regio, waar u anders nooit zou komen!

klik op de advertentie om naar de website van Vijvercentrum te gaan

Volkstuin:125 mm regen
Kerk in de tuin -  no. 815 week 37 2017