foto's
Welkom bij Groei & Bloei afdeling Deventer en omgeving

Wij zijn een actieve vereniging van tuinliefhebbers en bloemschikkers. Op deze site vindt u tal van artikelen en activiteiten die uw belangstelling en kennis op dit gebied kunnen ondersteunen.
~~~~~~~~~~

ALV (Algemene Ledenvergadering) maandag 19 februari.....

.....klik HIER om het jaarverslag 2017 te lezen.

VACATURE  BESTUUR..... lees HIER de info.

Lees HIER een beknopt overzicht van alle activiteiten voor 2018 die tot nu toe gepland zijn met o.a. enkele zeer interessante Excursies, van daaruit kunt u de informatie lezen van de door u gewenste item.

Cursus bloemschikken voorjaar 2018 begint in de 4e week van 2018, klik HIER voor uitgebreide informatie.

Alles over moestuinieren leren in 2018 ?..... klik HIER

• Lees HIER het uitgebreide verslag van Inke Mensink over de lezing op 22 nov. j.l. door Ab Vreeman

Geslaagde Kerstworkshop 2017, lees HIER het verslag van een deelneemster.

GARDENISTA 2019 <geen vergissing... echt 2019 :-) >, lees HIER het persbericht.

•  Wie zijn wij en wat organiseren wij?  Contact • Lid worden •

•  Raadpleeg de AGENDA voor allerlei interessante items

•  Neem een gratis abonnement op onze nieuwsbrief