foto's
Welkom bij Groei & Bloei afdeling Deventer en omgeving

Wij zijn een actieve vereniging van tuinliefhebbers en bloemschikkers. Op deze site vindt u tal van artikelen en activiteiten die uw belangstelling en kennis op dit gebied kunnen ondersteunen.
~~~~~~~~~~

- Het ANMELDFORMULIER voor de dagexcursie Gardenista is beschikbaar, lees HIER het uitgebreide info

- Dinsdag 19 februari 2019 Opens internal link in current windowAlgemene Leden Vergadering + Jaarverslag 2018 + Interessante lezing

- Zaaien en Stekken..... Een Zaai en Stekclub?... lees HIER

- Hovenier aan huis actie..... ook in 2019! klik HIER voor uitgebreide informatie.

- MOESTUINCURSUS 2019..... klik HIER voor uitgebreide informatie.

- De voorbeeldtuin van G&B als inspiratiebron voor groene tuinen bij nieuwe woningen, lees HIER.

- BLOEMSCHIKCURSUS voorjaar 2019..... klik HIER voor uitgebreide informatie.

- Tuinevenement GARDENISTA 2019 , lees HIER het persbericht..... Laatste Nieuws/Update.

Wie zijn wij?  .......... Contactformulier voor vragen, suggesties of opmerkingen

Raadpleeg de AGENDA voor allerlei interessante items

•  Neem een gratis abonnement op onze nieuwsbrief