foto's
Welkom bij Groei & Bloei afdeling Deventer en omgeving

Wij zijn een actieve vereniging van tuinliefhebbers en bloemschikkers. Op deze site vindt u tal van artikelen en activiteiten die uw belangstelling en kennis op dit gebied kunnen ondersteunen.
~~~~~~~~~~

Terugblik op de meerdaagse excursie naar België door Marleen en Wim van Veen uit Doesburg

Zie HIER de fotoreportages en enkele Video's gemaakt tijdens de Nationale Tuinweek 2017 bij Muziek en Kunst in de tuin 'de Uiterwaard' Epse, 11 juni 2017.

Onder Activiteiten en Actueel/Excursies 2017 vindt u onze excursieplannen voor 2017. De dagexcursies naar de voorjaarstuinen in de N.O.Polder en de Betuwe en ook de meerdaagse naar Belgie zijn inmiddels geweest en waren zeer geslaagd.

Nog eentje te gaan, lees HIER de informatie over de excursie op zaterdag 26 augustus naar Tuinen en Plantarium. Opgave vanaf 01 juni.

Cursus bloemschikken najaar 2017 en andere items vindt u in de AGENDA

»  Wie zijn wij en wat organiseren wij? - Contact - Lid worden «

»  Zie ook de AGENDA voor andere interessante data

»  Onze tuinclubs zijn in april weer gestart. U kunt zich HIER aanmelden.

Deze maand in Groei & Bloei

Over zomers groen en kroost