Deventer

Onze Tuinclubs

De afdeling Deventer heeft drie tuinclubs met respectievelijk de namen PapaverPassiflora en Trifolium. De leden van Papaver komen samen op maandagavond, die van Passiflora op de dinsdagochtend. De leden van Trifolium komen op dinsdagavond samen.

Omstreeks eind maart/begin april gaan onze drie tuinclubs van start met het opstellen van een nieuw zomerprogramma.  De clubs bestaan uit maximaal 20 personen en ze bezoeken over het seizoen verspreid een achttal tuinen in de omgeving van Deventer. Dit zijn vooral particuliere tuinen, zowel grote als kleine en verschillend van ontwerp en beplanting. Dit blijken door kennis en ervaring van de tuineigenaren telkens weer inspirerende bezoeken te zijn. Iedereen tuiniert vanuit zijn of haar eigen visie en daarom vertelt elke tuin haar eigen verhaal. Het prikkelt de leden van de tuinclubs ook tot onderlinge uitwisseling van ervaring. Verder gaan de clubs meestal ook nog een dag op stap naar een combinatie van tuinen elders in het land. De bezoeken starten omstreeks begin mei.

Neem een kijkje in andermans tuin via onze tuinclubs

De sfeer is bij alle drie de tuinclubs gezellig en informeel. Tijdens en ook soms na afloop van de tuinbezoeken drinken we geregeld koffie of een glaasje. Om een indruk te krijgen van de activiteiten van onze tuinclubs klik op Tuinclub PapaverTuinclub Passiflora en Tuinclub Trifolium.

Hebt u interesse om u eens bij een tuinclub aan te sluiten? U kunt zich aanmelden bij Cor Koppert, hij zal u vervolgens in contact brengen met de club van uw voorkeur.