Deventer

Nieuwsflits september 2022

In deze Nieuwsflits:

Bloemschikken

De eerste activiteiten die na de zomer weer gaan opstarten zijn het bloemschikken voor beginners en gevorderden. De gevorderden bijten het spits af op maandagavond 19 september in Twello, de beginners volgen op woensdagavond 21 september in Deventer (Borgele). Bij beide groepen zijn nog plaatsen beschikbaar, dus hebt u zin om ideeën en ervaring op te doen om met de bloemen uit uw tuin eens een andere compositie te maken, meld u dan via onze website aan. Hier vindt u ook de programma’s en overige informatie. (foto bloemstuk ter illustratie toevoegen)

Dagexcursie naar Fleuramour in Alden Biesen

Ver weg, goed verscholen in het kasteeldomein van Alden Biesen, gebeurt iets   magisch. Vier dagen per jaar openbaart zich een bloemenparadijs, ditmaal voor de 25ste keer.

Treed binnen in de wondere wereld van Fleuramour. Wandel tussen de bloemen en proef de magie. Val van de ene verbazing in de andere. Ga op fotojacht & beleef een fantasievol dagje uit! 

Fleuramour viert haar 25-jarig jubileum, een extra reden om dit jaar een excursie te organiseren. Deze vindt plaats op vrijdag 23 september en is een echte aanrader voor bloemschikkers en leden die genieten van prachtige bloemarrangementen. De bus is echter nog niet vol en aanmeldingen om deze dag mee te maken zijn nog van harte welkom. Wilt u zich nog aanmelden? Ga voor alle informatie naar www.deventer.groei.nl

Nederlandse Rotsplanten vereniging

Tenslotte vestig ik uw aandacht op de liefhebbersmarkt die de Botanische Tuinen Utrecht op zaterdag 3 september organiseren. Er zijn al meer dan 65 standhouders dus het belooft een geweldig evenement te worden. Meer informatie vindt u op de site van de tuinen: Liefhebbersmarkt 2022 - Actueel - Universiteit Utrecht

Tenslotte: over al onze activiteiten vindt u de meest actuele (en uitgebreide) informatie op www.deventer.groei.nl.

Namens het bestuur,

Cor Koppert

Onderstaande foto  is uit de website van Fleuramour.be