Deventer

Cursus Bloemschikken voorjaar 2020

Voor de nieuwe cursus bloemschikken voorjaar 2020 (5 lessen) kunnen jullie je nu al inschrijven. De lessen vinden op maandagavond plaats in Gebouw Irene, Dorpsstraat 6a te Twello (gevorderden, docent Jeanet Tissingh). Op woensdagavond zijn jullie welkom in De Schalm, Dreef 1, te Deventer (beginners en evt. gevorderden, docent Miranda Clappers). De cursustijden zijn van 19.30 uur tot 21.30 uur.

♦ Voor de inschrijving op de cursus bloemschikken 2020 geldt:
Leden die nu met de cursus bloemschikken meedoen, kunnen zich als eerste inschrijven voor het nieuwe seizoen. Leden die in een bepaalde groep zitten en zich opnieuw opgeven, worden in principe  weer in die groep geplaatst. Beginners blijven niet langer dan een volledig seizoen in de beginnersgroep, teneinde ruimte te maken voor nieuwe cursisten. Beginners stromen na een jaar (10 lessen) in principe door naar de gevorderden als daar plaats is. Een en ander in overleg met de docenten.

N.B.:  de volgorde van ontvangst van de inschrijfformulieren (of de inschrijfmail) is bepalend voor de toewijzing van de beschikbare plaatsen.

♦ Cursusprijs voor leden       :  €   45,00 per halfjaar

♦ Cursusprijs voor niet-leden       :  €   62,00 per halfjaar

♦ Het cursusgeld dient vóór het begin van de cursus betaald te zijn. Om papier en kosten te besparen ontvang je geen afzonderlijke nota. Vergeet dus niet op tijd te betalen.  Betaling: op rekening NL73 INGB 0000 853664  t.n.v. Groei en Bloei afd. Deventer e.o.  te Diepenveen o.v.v. bloemschikken plus je naam.

♦ N.B.  Het cursusgeld is exclusief bloemen en materialen.

♦ Annuleringsvoorwaarden

De voorwaarden waaronder men de cursus kan afzeggen zijn de volgende:

• tot 3 weken vóór de eerste cursusdag worden geen kosten berekend (evt. betaald lesgeld wordt terugbetaald)
  • vanaf 3 weken voor het begin van de cursus wordt  € 5,00 administratiekosten berekend
  • vanaf 1 week voor het begin van de cursus de helft van het cursusgeld
  • bij latere opzegging moet het gehele cursusgeld betaald worden!

Aanmeldingen graag via de mail  (groeienbloei.meta(at)live.nl) of opsturen naar Meta Spruit, Schimmelpennincksingel 98, 7431 ZN Diepenveen. Je ontvangt altijd een bevestiging van je aanmelding. Graag onderstaande gegevens vermelden in je aanmelding. Als je vragen hebt kun je ook bellen: 06 22311450/0570 592533.

Inschrijfformulier:  printen, invullen en opsturen

♦ U kunt zich ook via het E-formulier aanmelden.

♦ Programma voorjaar 2020 bloemschikken beginners

22 januari            : Rond tafelstuk op oasis met bloemen, bollen en groen

12 februari         : Valentijn, vrije opdracht (kleur rood of iets met een hart)

4 maart                :  Draadtechnieken (op draad zetten) van blad/bloemen en maken van corsage/mini-bloemstukje d.m.v. lijmen of de draadtechniek