Deventer

Bloemschikcursus voorjaar 2023

In januari 2023 starten weer met 2 bloemschikcursussen.

De cursussen vinden plaats in Gebouw Irene in Twello op maandagavond en in De schalm in Deventer op woensdagavond. De avonden op maandag worden verzorgd door Jeanet Tissingh en die op woensdagavond door Miranda Clappers.

De avonden verlopen altijd in een gemoedelijke sfeer. Aan het eind van de avond wordt elk werkstuk plenair besproken door de docent. Hierdoor deelt u ervaringen van uw medecursisten en doet u nieuwe ideeën op. U gaat in ieder geval met een zelfgemaakt bloemstuk naar huis.

♦ De cursus in Twello vindt plaats in Gebouw Irene, Dorpsstraat 6a te Twello op de maandagavond van 19.30 tot 21.30 uur

♦ De cursus in Deventer wordt gegeven in De Schalm, Dreef 1 te Deventer op de woensdagavond ook van 19.30 tot 21.30 uur

♦ Op beide locaties is genoeg ruimte om de corona-regels in acht te nemen.

♦ Het materiaal een bloemen moet u zelf aanschaffen, hiervoor krijgt u van Jeanet en Miranda de benodigde instructie en adviezen, ook uw eigen tuin kan een prima bron zijn.

♦  De avonden op maandag zijn op; 23 januari, 13 februari, 13 maart, 3 april en 24 april

♦  De avonden op woensdag zijn; 25 januari, 15 februari, 8 maart, 5 april en 26 april

Het cursusgeld dient vóór het begin van de cursus betaald te zijn. Om papier en kosten te besparen ontvangt u geen afzonderlijke nota. Vergeet dus niet op tijd te betalen.  Betaling: op rekening NL 62 TRIO 0320 242 773 t.n.v. KMPT afd. Deventer o.v.v. bloemschikken plus je naam. N.B.Het cursusgeld is exclusief bloemen en materialen.

♦ Cursusprijs voor leden             : € 60,00 per halfjaar (5 lessen)

♦ Cursusprijs voor niet-leden      : € 75,00 per halfjaar (5 lessen)

Annuleringsvoorwaarden

De voorwaarden waaronder men de cursus kan afzeggen zijn de volgende:

• Tot 3 weken vóór de eerste cursusdag worden geen kosten berekend (evt. betaald lesgeld wordt terugbetaald)
  • Vanaf 3 weken voor het begin van de cursus wordt € 5,00 administratiekosten berekend
  • Vanaf 1 week voor het begin van de cursus de helft van het cursusgeld
  • Bij latere opzegging moet het gehele cursusgeld betaald worden!

Belangstellenden kunnen zich aanmelden via het  > AANMELDFORMULIER < of het formulier > PRINTEN < vervolgens invullen en mailen naar Hans Lintenbrink, e-mail: bloemschikkengenb(at)gmail.com. of per post opsturen, adres Hans Lintenbrink Theo van Doesburgstraat 18, 7425EP Deventer

Voor inlichtingen mag u hem ook bellen, tel. 06 14634206