Deventer

Bloemschikcursus najaar 2022 én voorjaar 2023

• Hieronder vindt U een overzicht voor de bloemschikcursussen  Najaar 2022 én Voorjaar 2023, deze cursussen worden gehouden in Twello en Deventer. Gedurende vijf bijeenkomsten wordt u, als beginner, wegwijs gemaakt in de wereld van schikken, steken en combineren van bloemen en plantaardige materialen. Na iedere lesavond hebt u weer een verrassend stuk of een oogstrelend boeket.

• Tijdens onze gezellige bijeenkomsten deelt u ervaringen met andere cursisten en doet u nieuwe ideeën op.

• De beginnerscursus worden gegeven in gebouw De Schalm, Dreef 1 te Deventer op de woensdagavond.

• De cursus voor gevorderden vindt plaats in gebouw Irene, Dorpsstraat 6a te Twello op de maandagavond.

• De volgorde van ontvangst van de inschrijfformulieren (of de inschrijfmail) is bepalend voor de toewijzing van de beschikbare plaatsen. Bij te veel aanmeldingen maken we gebruik van een wachtlijst, u wordt hierover geïnformeerd.

Cursusprijs voor leden                        : €   60,00 per halfjaar (5 lessen)        of            € 110,00 per jaar (10 lessen).

Cursusprijs voor niet-leden                : €   75,00 per halfjaar (5 lessen)        of            € 140,00 per jaar (10 lessen).

Het cursusgeld dient vóór het begin van de cursus betaald te zijn. Om papier en kosten te besparen ontvangt u geen afzonderlijke nota. Vergeet dus niet op tijd te betalen.  Betaling: op rekening NL 62 TRIO 0320 242 773 t.n.v. KMPT afd. Deventer o.v.v. bloemschikken plus je naam. N.B.Het cursusgeld is exclusief bloemen en materialen.

Annuleringsvoorwaarden

De voorwaarden waaronder men de cursus kan afzeggen zijn de volgende:

• Tot 3 weken vóór de eerste cursusdag worden geen kosten berekend (evt. betaald lesgeld wordt terugbetaald)
  • Vanaf 3 weken voor het begin van de cursus wordt € 5,00 administratiekosten berekend
  • Vanaf 1 week voor het begin van de cursus de helft van het cursusgeld
  • Bij latere opzegging moet het gehele cursusgeld betaald worden!

Belangstellenden kunnen zich aanmelden via het  > AANMELDFORMULIER < of het formulier > PRINTEN < vervolgens invullen en mailen naar Hans Lintenbrink, e-mail: bloemschikkengenb(at)gmail.com. of per post opsturen, adres Hans Lintenbrink Theo van Doesburgstraat 18, 7425EP Deventer

Voor inlichtingen mag u Hans ook bellen, tel. 06 14634206

3 april

Les 5

24 april

Op dit moment zijn er geen beperkende maatregelen met betrekking tot het Coronavirus. Op beide cursuslocaties zijn de lesruimtes zo groot dat de 1,5 meter-regel gehanteerd blijft. Beide locaties kunnen ook  op natuurlijke wijze goed geventileerd worden.