Deventer

Bloemschikcursus najaar 2021

Het is weer tijd voor een cursus…

Na een periode waarin weinig mogelijk was, zijn nieuwe activiteiten buiten de deur een leuk vooruitzicht. Bij Groei en Bloei kunt u dit najaar opnieuw terecht voor de bekende bloemschikcursussen. Maandag 20 september start in Twello de gevorderdengroep en woensdag 22 september volgt in Deventer de beginnersgroep. De lessen worden gegeven door ervaren en enthousiaste docenten. Samen met andere cursisten maakt u prachtige boeketten of een mooi stuk. Eventueel kunt u gebruik maken van oogst uit eigen tuin en leert u hoe u materialen en bloemen slim kunt combineren.

Het programma voor dit seizoen is als volgt:

Gevorderden

20 september                   Flessen met een frame van takken

11 oktober                         Boeketje voor speciale gelegenheid

1 november                      Verrassingsopdracht

22 november                    Contrast Stoer-Sierlijk

13 december                    Duurzame Kerst 2021

Beginners

22 september                   Pompoen in de hoofdrol

13 oktober                         Korenschoof gebonden herfstboeket

3 november                      Horizontale schikking met takken en bloemen op oase en/of steekbuisjes

24 november                    Ronde vormen in de hoofdrol

15 december                    Vrije opdracht Kerst

Kosten voor de cursus bedragen: voor leden € 50,-   voor niet leden € 65,-

De onderwerpen worden altijd in de voorafgaande les toegelicht. Voor de eerste bijeenkomst ontvangt u instructies per mail. U kunt zich opgeven via de website of het aanmeldformulier. Bellen of mailen kan naar  Meta Spruit, telefoon 0622311450/mail groeienbloei.meta(at)live.nl.