Deventer

Workshop "Bollenmand vullen" 5 november 10.00 uur

Het is alweer een paar jaar geleden dat we manden hebben gevuld met biologische bloembollen. We hebben veel positieve reacties mogen ontvangen en veel verzoeken om nogmaals een workshop te geven. Door de corona is dat het afgelopen jaar helaas niet gelukt. We hopen dat ons dit najaar minder beperkingen worden opgelegd. We hebben op 5 november om 10.00 uur weer ruimte kunnen reserveren bij ‘De Colm’. Niet in de hal, maar in de kapschuur. Misschien wat frisjes, maar zeker voldoende ventilatie. Onze keuze is dit jaar gevallen op een pakket van 44 biologische bollen in 11 verschillende soorten, speciaal attractief voor bijen. Zo’n fleurig bloeiende mand versterkt ons gevoel van voorjaar. Doet het wintergrauw naar de achtergrond verdwijnen en is een bron van voedsel niet alleen voor de bijen, maar ook onze insecten en vlinders genieten daarvan mee.

De prijs van de workshop zal €30,- bedragen voor leden en €32,- voor niet leden van Groei & Bloei. Dit is inclusief een aardappelmand, die de Welkoop Diepenveen ons gunstig zal leveren, potgond en een paar viooltjes, geleverd door de firma Gooiker en voor de innerlijke mens een kopje thee of koffie. In het kader van de duurzaamheid hebben we besloten dat degene die al eerder een workshop bij ons hebben gevolgd, indien gewenst hun oude mand mogen vullen. De oude bollen kunnen in de tuin geplant worden om daar verder te verwilderen. U krijgt dan €5,- korting. Kortom: Workshop Bollenmand 5 november 10.00 uur. Locatie: ‘De Colm’, Holterweg 95 A, Colmschate. Kosten: €30,- leden/ €32,- niet leden / zonder mand korting €5,-.

Opgave: via het →  AANMELDINGSFORMULIER ← u kunt zich aanmelden tot 30 september, of zoveel eerder als de workshop volgeboekt is.

Erica Hoogerbeets & Jotine Sonder.