Deventer

Digitale editie van ons afdelingsblad 'Groene Boekje'

Vanwege een combinatie van factoren (o.a. kostenbesparingen, maar ook mee willen gaan in de digitale vaart der volkeren) is er in 2012 in onze afdeling een onderzoek geweest naar de haalbaarheid van onze wens om het afdelingsblad (ons "Groene Boekje") digitaal aan onze leden te versturen. Inmiddels hebben bijna 150 leden aangegeven het afdelingsblad voortaan digitaal te willen ontvangen! Onze hartelijke dank daarvoor!

Voordelen Groene Boekje Digitaal

Het digitaal versturen van het Groene Boekje heeft voordelen voor u en voor ons. Om te beginnen besparen we op de kosten. Het scheelt flink op onze begroting als we op de druk- en vooral portokosten kunnen besparen. Het boekje ziet er op de computer mooier uit dan in druk én... niet onbelangrijk! minder papier = minder belastend voor het milieu.

• PDF

Van het Groene Boekje maken we een PDF-bestand. Wanneer u zich heeft aangemeld voor het Groene Boekje Digitaal ontvang u telkens wanneer er een (papieren) boekje verschijnt een email-bericht. Daarin is een link opgenomen, als u daarop klikt, kunt u het Groene Boekje Digitaal downloaden. Dit proces belast uw e-mailbox dus niet! Het PDF-bestand kunt u lezen met Adobe Reader. Is dit programma niet op uw computer geïnstalleerd dan kunt u het gratis downloaden bij Adobe. U kunt het Groene Boekje Digitaal op uw computerscherm lezen of desgewenst geheel of gedeeltelijk afdrukken.

• Aan- en afmelden voor het Groene Boekje Digitaal / Wijziging e-mail adres

Het (digitale) afdelingsblad is exclusief voorbehouden aan onze leden. Als u lid bent, kun u zich met het formulier onderaan deze pagina aanmelden voor het Groene Boekje Digitaal. Dit stellen we zeer op prijs. U ontvangt dan het boekje vanaf de eerstvolgende editie alleen nog digitaal.

Mocht u toch liever na verloop van tijd toch de papieren editie willen ontvangen dan kunt u zich met hetzelfde formulier onderaan deze pagina afmelden voor het Groene Boekje Digitaal. Nadat u zich hebt afgemeld, ontvang u met ingang van het eerst volgende afdelingsblad gewoon weer een papieren editie.

Onderstaand formulier kunt u ook gebruiken om een e-mail wijziging door te geven.