Deventer

Workshop “Bloembollen in de mand”

op zaterdag 2 november 10.00-11.30 uur.

Begeleiding Erica Hoogerbeets en Jotine Sonder.

De bollenmand die we vorig jaar tijdens de workshop hebben gemaakt is al een tijdje uitgebloeid. Wat was hij mooi. We hebben genoten en de insecten niet minder.

Vanwege de vele enthousiaste reacties biedt Groei & Bloei de workshop “Bloembollen in de mand” ook dit jaar weer aan.

We hebben contact opgenomen met het team “bloembollen voor bijen” om weer een gevarieerd pakket met biologische bollen voor ons samen te stellen. De manden kunnen we tegen een aantrekkelijke prijs inkopen bij Welkoop Diepenveen.

We mogen voor de workshop weer gebruik maken van de kas van hoveniersbedrijf “de Colm” zodat we fris, maar droog aan het werk kunnen om de manden te vullen met kleikorrels, pot-grond en de verschillende lagen bloembollen, de zogenaamde “lasagne”-techniek. We werken de mand af met een paar viooltjes, zodat u ook gedurende de winter al een kleurig geheel kunt zien.

De deelnameprijs voor deze workshop bedraagt €26,00 voor leden en €29,- voor niet leden. Deze prijs is inclusief alle materialen en een kopje koffie/thee.

Aanmelding via het e-formulier die vanaf 09 augustus beschikbaar is Wilt u uzelf en uw eventuele intro-ducee graag apart aanmelden. Uw aanmelding is definitief na aanmelding en betaling van het bedrag op rek.nr. NL73INGB 0000 8536 64 t.n.v. Groei & Bloei Afd. Deventer e.o. onder vermelding van Bloembollenmand.

Deze workshop is volgeboekt. U kunt zich nog wel inschrijven, dan komt u op de reservelijst terecht..... betaal dus nog niet!!